Reviews

Het was een gezellig groepje van zo’n 15 deelnemers,  waarvan ongeveer de helft onder begeleiding van Fay, Malta cultureel ging verkennen en de andere helft tennisten met de Maltezers en Britten op de Marsa Tennisclub in Marsa dat ongeveer 20 minuten rijden was van ons hotel in Sliema. De tennissers  werden uiteraard ook op een aantal bezienswaardigheden getrakteerd.
Alle deelnemers werden door Fay, William en Maria in de auto meegenomen naar allerlei historische plekken, ook die ver van het gebaande pad.
Gezellig met z’n allen gedineerd op het dakterras. Heb nog niet alles van Malta en Gozo gezien, dus ga nog een keer mee!

Evert Kooistra


Een hoogtepunt vond ik de trip naar Gozo, zo een vriendelijk en rustig eiland, kan me voorstellen dat Malta zo was vroeger.

Els B.

Valletta is top! je kunt uren ronddwalen om op elke hoek weer iets te ontdekken en het is makkelijk te bereiken vanaf Sliema en het hotel per ferry; bij zestig plus kost het maar 50 cent om over te steken.

Het toeristentreintje is een aanrader, je ziet van alles als je moe van het lopen bent.

P. Groenewegen


Leuke combinatie van  tennis en excursies! Deze reizen zijn een echte aanrader ook als je partner niet mee tennist, die gaat dan  mee op aparte tripjes met Fay naar allerlei rustieke plekjes op het eiland.

Peter Burg

Een hele gemoedelijke sfeer bij de Marsa tennis club, veel gelachen met de Britse en Maltezer leden van de club maar ook flink getennist!

V. Kaushik, Tennispark Marlot