Aanmelding

hmfvlagmarsaAanmeldingsformulier voor het tennistreffen tegen de leden van de Marsa Tennis Club op Malta.

All-in kosten van de grondtour t.w.: 7 nachten verblijf in hotel halfpension, alle excursievervoer op Malta en tennisbaan huur inclusief lunch op laatste tennisdag(zie programma): € 420- p.p. (excl. vlucht) op basis van een 2-pers. kamer. 1 pers.kamer + € 75,- maar beperkt mogelijk. Een niet-meespelende partner  in dezelfde 2-persoonskamer, betaalt € 395,- .

Attentie!
Alvorens dit formulier in te vullen EERST ZELF JE VLUCHT BOEKEN. Doe dat zsm,  want hoe dichter de vliegdatum nadert, hoe duurder de vluchten worden. KIJK OP www.airmalta.com

Let op dat je dit precies zo intypt in je browser anders kan het zijn dat je wordt omgeleid naar andere vluchtaanbieders.
Als je geen extra koffer van 23 kilo (met toeslag) meeneemt dan kun je je tennisracket vanwege de afmeting niet kosteloos meenemen. De reisleiding kan je racket echter voor je meenemen in zijn/haar koffer. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Voor alles wat buiten de afmetingen 55x35x20cm van je cabinbagage van max 10kg valt (Air Malta) moet extra worden betaald.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Boekingsformulier

REIZIGER 2 (partner)

IK HEB MIJN VLUCHT AL GEBOEKT

Dit zijn mijn/onze vluchtgegevens: 

Attentie!

Mochten de vluchten op de geplande data vol zitten, (of ze zijn inmiddels erg duur geworden) dan kun je de aankomstdag en vertrekdag wijzigen met een dag verschil (dus de zondag of de maandag). Graag ons  informeren daar over zodat wij eventueel de prijs van het verblijf kunnen aanpassen.  Wij raden je aan elders een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Je boekingsbevestiging ontvang je binnen enkele dagen na aanmelding op je email.

MALTA-HOLLAND FOUNDATION
Stadhouderslaan 2
2517 HW Den Haag
Tel. 070-3637575
Email: info@malta-hollandfoundation.org