Programma najaar 2019

marsa

CULTUUR en TENNIS OP MALTA
Gemengd-dubbel: de Nederlanders tegen de Maltezers!
8 daagse reis  3 -10 november 2019  
€ 420,- (Excl. zelf te boeken vlucht)

I.v.m het feit dat wij voor alle (excursie)vervoer alleen gebruik maken van eigen auto’s, werken wij met aantallen van 8 -12 deelnemers per reis.Dag 1. Vlucht Nederland – Malta

Aankomst op de luchthaven van Malta. Vervoer naar het hotel:  Sensi, Marsaskala.
Inchecken en acclimatiseren met bijvoorbeeld een wandeling over de boulevard of een duik in het zwembad.

Dag 2. Sliema,  Marsa tennisclub

Na het ontbijtbuffet in het hotel, vertrek naar de  Marsa Tennis Club. Deze fraaie club, mooi gelegen nabij Valletta, heet de Nederlandse spelers van harte welkom. Op deze dag zal de eerste kennismaking plaatsvinden op de tennisclub.  Er is ook gelegenheid tot lunchen en eventueel verder onderling te tennissen. In de middag is er nog voldoende tijd om bijvoorbeeld de historische stad Valletta te bezoeken.

valletta-lower-barrakkaDag 3. Vrije tijd: evt. Valletta/Mdina

Enkele suggesties: Verken de hoofdstad Valletta; Bezoek de Baracca Gardens met een mooi uitzicht over de haven van Valletta. De kathedraal in deze barokke stad  herbergt vele kunstschatten, waaronder werk van Caravaggio. De oude stad Mdina, ook wel de Stille Stad genoemd, heeft veel te bieden. De kathedraal, het museum en de oude vestingmuren zijn bijzonder indrukwekkend. Het is een echte aanrader om te gaan lunchen bij de Fontanella Tea Garden met een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving!

Dag 4.  Marsa tennisclub

Na het ontbijt in het hotel, vertrek naar Marsa Tennis Club. Wederom gelegenheid om gezellig te tennissen met Maltezers. Uiteraard is er ook  genoeg tijd  om na te praten en eventueel aldaar een  uitstekende lunch te nuttigen.

Dag 5. Vrije tijd: Gozo

dwejra-toren-gozoEen idee is het nabijgelegen eiland Gozo te bezoeken; Gozo biedt een schat aan natuurwonderen. Met de ferry ben je er in 25 minuten. Hoogtepunten zijn hier: de spectaculair uitgesleten rotsen van ( voormalige ) Azure Window, de tempels in Dwejra, de stad Victoria en Xlendi Bay.

Dag 6. Marsa tennisclub

Op deze  laatste tennisdag nemen we afscheid van onze Maltezer tennisvrienden.  De inmiddels verbroederde “Dutch and Maltese” kunnen het  tennistreffen gezellig afsluiten met een heerlijke lunch, aangeboden door de Stichting, in de sfeervolle ambiance van de club.

Dag 7 en 8. Vrije tijd/ Vlucht Malta – Amsterdam

De laatste dag op Malta is naar eigen wens in te vullen, de reisleiding kan u daarbij helpen met suggesties. Op dag 8 wordt u vanaf het hotel naar de luchthaven gebracht en zult u op eigen gelegenheid terugvliegen naar Nederland.

cropped-hmflogo.png

Inclusief:

–  Transfer v.v. luchthaven/hotel

–  Verblijf in Hotel Sensi te  Marsaskala op basis van een 2 persoonskamer

–  Uitstekend ontbijt -& dinerbuffet in het hotel voor alle  dagen op het dakterras met schitterend uitzicht over de baai

–  Vervoer naar Marsa Sports Club, Lidmaatschap/ baanhuur tennisclub

–  Lunch op de Marsa Sportsclub.

–  Reisleiding, boekingskosten  en excursievervoer op Malta.

 Exclusief:

-Vliegreis Amsterdam-Malta v.v.- ( zelf te boeken en z.s.m!)

-Maaltijden buiten ontbijt en diner en eventuele entreegelden

-Reis- en annuleringsverzekering (zelf elders boeken)

– € 15,- garantiefondsbijdrage ( GGTO) per (groeps)boeking.

 N.B. Reizen op andere, dan de door ons geplande, data is mogelijk bij een groepsboeking van minimaal 8 personen.

Voor vragen: mailen naar info@malta-hollandfoundation.org